Étlap

ELŐÉTELEK:  
STARTERS/VORSPEISEN:  
Tócsni fokhagymás tejföllel 1 200 Ft
„Tócsni”/fried potato cake/with garlic sour cream  
„Tócsni” mit Sauersahne und Knoblauch  
Hortobágyi palacsinta 1 200 Ft
„Hortobágyi” meat filled pancakes  
Pfannkuchen „Hortobágyi” Art  
   
LEVESEK:  
SOUPS/SUPPEN:  
Csontleves csigatésztával 750 Ft
Bone soup with noodles  
Fleischbrühe mit Schneckennudel  
Csontleves májgombóccal 850 Ft
Bone soup with lever balls  
Fleischbrühe mit Leberknödel  
Sertéshúsleves csigatésztával 850 Ft
Pork soup with noodles  
Schweinssuppe mit Schneckennudel  
Tejfölös bableves 750 Ft
Bean soup with sour cream  
Bohnensuppe mit Sauersahne  
Jókai bableves 1 100 Ft
„Jókai” style bean soup  
Bohnensuppe „Jókai“ Art  
Jókai bableves csészében 850 Ft
Sertés gulyásleves                                                         1 100 Ft
Porkgoulash soup  
Schweinegulaschsuppe  
Sertés gulyásleves csészében 850 Ft
Palócleves 1 100 Ft
„Palóc”-Goulash soup  
Palóc-suppe  
Palócleves csészében 850 Ft
Görög gyümölcsleves                                          750 Ft
Greek fruit soup  
Griechische Fruchtsuppe  
Szilvacibere 750 Ft
Szilvacibere /could plumb pureed soup/  
Kalte Pflaume Suppe  
FRISSENSÜLTEK:  
ROAST DISHES/HAUPTGERICHTEN:  
Mátrai borzas szelet hasábburgonyával 2300Ft
Mátrai” fillet in potato batter with chips  
Schweinefile nach „Mátrai“ Art mit Pommes Frites  
Roston sült csirkemell pirított juhtúróval steak burgonya 2300Ft
Barbequed chicken breast with roasted cottage made with sheep’s milk and steak potato   
Gebratene Hühnerbrust mit Schafkäse und Steak Kartoffeln  
Pirított szűzpecsenye tanyasi raguval és szalonnán pirított burgonya 2300Ft
Roasted pork medallions with sweet corn, sausage, mushrooms and potato roasted on bacon  
Jungfernbraten auf „Tanyasi“ Art mit Speck Bratkartoffeln (mit Kolbasz, Mais, Champignons)  
Rántott szelet vegyes körettel 2150Ft
Panierte Schnitzel mit Reis-Pommes  
Battered pork fillet with rice and chips  
Sajttal töltött sertésborda rántva hasábburgonyával 2300Ft
Battered pork stuffed with cheese served with chips  
Paniertes Schweinskotelett mit Käse gefüllt mit Pommes Frites  
Bakonyi sertésborda galuskával 2150Ft
„Bakonyi” style pork filet with mushroom paprika  and home made pasta  
Schweinskotelett nach „Bakonyi” Art mit Nockerln  
Cigánypecsenye hasábburgonyával 2300Ft
„Gipsy” fillet /pork fillet with bacon/  
Zigeuner Braten  
Hagymás sertéssült hasábburgonyával 2300Ft
Fillet of pork with onion rings  
Zwiebel Schweinebraten  
„Eredeti”Brassói aprópecsenye pirított burgonyával 2300Ft
„Brassói” pork medallions with roast potato  
Schweingehacktes mit Pommes Frites „Brassói“  
Csirke „Cordon Bleu” hasábburgonyával 2300Ft
Chicken „Cordon Bleu” with chips  
Hühner “Cordon Bleu” mit Pommes Frites  
Olaszosan pácolt csirkemell filé kukoricás rizzsel 2150Ft
Chicken breast fillet in Italian style marinade with sweet corn rice  
Hühnerbrustfile nach „Italien“ Art mit Mais Reis  
Ananászos csirkemell csíkok mazsolás rizzsel 2150Ft
Chicken breast fillet with pineapple and raisin rice  
Hühnerbrustfile mit Ananas und Rosinen-Reis  
Rántott gomba vegyes körettel, tartármártással 2150Ft
Battered mushrooms with rice and chips and „tartar” sauce  
Gebackene Champignons Köpfe mit Reis-Pommes und Sauce „Tartar“  
Rántott sajt vegyes körettel, tartármártással 2300Ft
Battered cheese with rice and chips and „tartar” sauce  
Gebackene Käse mit Reis-Pommes und Sauce „Tartar“  
Liget-tál-(2személyre): (Sajttal töltött sertésborda, olaszosan pácolt csirkemell, Rántott sajt,
rántott gomba, vegyes körettel)
5200Ft
„Liget”platter for 2 (Battered pork stuffed with cheese, Chicken breast fillet in Italian style,
Battered cheese, Battered mushrooms, rice and chips)
 
„Liget“ Platte für 2 Personen (Hühnenbrustfile nach „Italien“, Paniertes Schweinskotelett mit
Käse gefüllt, Gebackene Champignons Köpfe, Gebackene Käse, Reis-Pommes)