Étlap

ELŐÉTELEK: FRISSENSÜLTEK:
STARTERS/VORSPEISEN: ROAST DISHES/HAUPTGERICHTEN:
Tócsni fokhagymás tejföllel 1200Ft Mátrai borzas szelet hasábburgonyával 2300Ft
„Tócsni”/fried potato cake/with garlicsour cream Mátrai” fillet in potato batter with chips
„Tócsni” mit Sauersahne und Knoblauch Schweinefile nach „Mátrai“ Art mit Pommes Frites
Hortobágyi palacsinta 1200Ft Roston sült csirkemell pirított juhtúróval steak burgonya 2300Ft
„Hortobágyi” meat filled pancakes Barbequed chicken breast with roasted cottage made with sheep’s milk and steak potato
Pfannkuchen „Hortobágyi” Art Gebratene Hühnerbrust mit Schafkäse und Steak Kartoffeln
Pirított szűzpecsenye tanyasi raguval és szalonnán pirított burgonya 2300Ft
LEVESEK: Roasted pork medallions with sweet corn, sausage, mushrooms and potato roasted on bacon
SOUPS/SUPPEN: Jungfernbraten auf „Tanyasi“ Art mit Speck Bratkartoffeln (mit Kolbasz, Mais, Champignons)
Csontleves csigatésztával 750 Ft Rántott szelet vegyes körettel 2150Ft
Bone soup with noodles Battered pork fillet with rice and chips
Fleischbrühe mit Schneckennudel Panierte Schnitzel mit Reis-Pommes
Csontleves májgombóccal 850 Ft Sajttal töltött sertésborda rántva hasábburgonyával 2300Ft
Bone soup with lever balls Battered pork stuffed with cheese served with chips
Fleischbrühe mit Leberknödel Paniertes Schweinskotelett mit Käse gefüllt mit Pommes Frites
Sertéshúsleves csigatésztával 850 Ft Bakonyi sertésborda galuskával 2150Ft
Pork soup with noodles „Bakonyi” style pork filet with mushroom paprika  and home made pasta
Schweinssuppe mit Schneckennudel Schweinskotelett nach „Bakonyi” Art mit Nockerln
Tejfölös bableves 750 Ft Cigánypecsenye hasábburgonyával 2300Ft
Bean soup with sour cream „Gipsy” fillet /pork fillet with bacon/
Bohnensuppe mit Sauersahne Zigeuner Braten
Jókai bableves 1100Ft Hagymás sertéssült hasábburgonyával 2300Ft
„Jókai” style bean soup Fillet of pork with onion rings
Bohnensuppe „Jókai“ Art Zwiebel Schweinebraten
Jókai bableves csészében 850 Ft „Eredeti”Brassói aprópecsenye pirított burgonyával 2300Ft
Sertés gulyásleves 1100Ft „Brassói” pork medallions with roast potato
Porkgoulash soup Schweingehacktes mit Pommes Frites „Brassói“
Schweinegulaschsuppe Csirke „Cordon Bleu” hasábburgonyával 2300Ft
Sertés gulyásleves csészében 850 Ft Chicken „Cordon Bleu” with chips
Palócleves 1100Ft Hühner “Cordon Bleu” mit Pommes Frites
„Palóc”-Goulash soup Olaszosan pácolt csirkemell filé kukoricás rizzsel 2150Ft
Palóc-suppe Chicken breast fillet in Italian style marinade with sweet corn rice
Palócleves csészében 850 Ft Hühnerbrustfile nach „Italien“ Art mit Mais Reis
Görög gyümölcsleves 750 Ft Ananászos csirkemell csíkok mazsolás rizzsel 2150Ft
Greek fruit soup Chicken breast fillet with pineapple and raisin rice
Griechische Fruchtsuppe Hühnerbrustfile mit Ananas und Rosinen-Reis
Szilvacibere 750 Ft Rántott gomba vegyes körettel, tartármártással 2150Ft
Szilvacibere /could plumb pureed soup/ Battered mushrooms with rice and chips and „tartar” sauce
Kalte Pflaume Suppe Gebackene Champignons Köpfe mit Reis-Pommes und Sauce „Tartar“
Rántott sajt vegyes körettel, tartármártással 2300Ft
Battered cheese with rice and chips and „tartar” sauce
Gebackene Käse mit Reis-Pommes und Sauce „Tartar“
Liget-tál-(2személyre) (Sajttal töltött sertésborda, olaszosan pácolt csirkemell,
Rántott sajt, rántott gomba, vegyes körettel)
5200Ft
„Liget”platter for 2 (Battered pork stuffed with cheese, Chicken breast fillet
in Italian style, Battered cheese, Battered mushrooms, rice and chips)
„Liget“ Platte für 2 Personen (Hühnenbrustfile nach „Italien“, Paniertes Schweinskotelett
mit Käse gefüllt, Gebackene Champignons Köpfe, Gebackene Käse, Reis-Pommes)